Incalzire in pardoseala . Covor incalzitor.

Cablurile incalzitoare EasyHeat tip covor incalzitor pot fi montate sub pardoseala de  ceramica, beton. Sistemul este destinat utilizarii in interiorul cladirilor. Aceste materiale incalzitoare pot fi montate sub ciment, adeziv, izolator, placi ceramice .

Incalzire in pardoseala RasyHeat . Covor incalzitor.

Sistemul EasyHeat se realizeaza pentru dimensiuni specifice incaperilor.  Cablurile incalzitoare EasyHeat tip covor incalzitor sunt actionate de catre un termostat EasyHeat. Cablurile incalzitoare tip covor incalzitor beneficiaza de un capat fara rezistenta cu lungimea de 3.50m. Covorul incalzitor Easyheat functioneaza sub tensiune.

Descriere sistem incalzire in pardoseala EasyHeat

Sistemul EasyHeat de incalzire in pardoseala este fabricat din materiale durabile de calitate. Pentru a garanta ca produsul achizitionat este in parametrii optimi, este necesar sa acordam atentie in instalarea acestuia. Putem sa acordam un termen de garantie maxim numai daca sistemul este corect instalat in concordanta cu instructiunile de instalare.  Racordarea la instalatia eletrica trebuie facuta de personal calificat si in conformitate cu normele locale.

Puncte de atentie:

Sistemul  electric EasyHeat pentru incalzire in pardoseala este format dintr-un cablu de curent  (distribuit in mod egal)  conectat  la un cablu tip rezistenta,  impreuna cu care formeaza bucle. Distanta dintre bucle este de aproximativ 7 cm.

Verificati inainte de montaj daca sistemul este de marimea potrivita, corespunzatoare suprafatei de incalzit si ca exista o capacitate electrica suficienta disponibila. Sistemul electric de incalzire in pardoseala EasyHeat nu poate fi montat peste rosturile de dilatare.

Fiecare sistem de incalzire in pardoseala EasyHeat are din fabrica  un card unic de control.

Fiecare sistem de incalzire in pardoseala EasyHeat este testat la 4000 volti.

Inainte de instalarea sistemului electric de incalzire in pardoseala EasyHeat trebuie masurata resistenta electrica si notata in tabelul de control al prosdusului ce se gaseste in manual.

Mare atentie! Se modifica numai capatul rece al sistemului.

Sistemul de incalzire in pardoseala EasyHeat nu poate fi asezat peste alt sistem asemanator iar cablurile din componenta nu trebuie sa se intersecteze niciodata. Jonctiunea de pe traseul sistemului de incalzire EasyHeat este legatura  dintre cablul de incalzire efectiv si capatul rece care alimenteaza sistemul cu energie electrica.

La montarea sistemului EasyHeat recomandam o distanta de aproximativ 10-20 cm fata de perete. Sistemul  de incalzire electrica in pardoseala EasyHeat nu trebuie instalat sub obiecte fixe  ca de ex. pereti, cazi de baie, cabine de dus, dulapuri de depozitare care pot impiedica dispersarea caldurii din pardoseala. Sistemul de incalzire in pardoseala EasyHeat se va monta numai in zonele libere ale pardoselii. Cum, de obicei, incaperile de baie au o suprafata mica, sistemul de incalzire in pardoseala EasyHeat se instalaeaza ca sistem suplimentar. Va rugam contactati Pro Inner Group SRL (www.easyheating.ro, tel: 0744165577) pentru detalii despre cum sa folositi sistemul de incalzire in pardoseala EasyHeat ca singura sursa de incalzire.

Sistemul de incalzire in pardoseala EasyHeat are 4 mm grosime si poate  fi incorporat in adeziv sau mortar.

Sistemul de incalzire in pardoseala EasyHeat se conecteaza la reteaua electrica printr-un cablu rece cu o lungime standard de 3.5 m, iar la capatul opus se afla un sigiliu aplicat de fabricant ce izoleaza intregul sistem.

Daca sunt instalate mai multe sisteme de incalzire electrica in pardoseala EasyHeat, acestea vor fi conectate in paralel astfel incat un singur cablu de alimentare ajunge la thermostat. Capacitatea maxima a termostatului este de 16 Amperi. Este recomandat ca termostatul  sa fie instalat de personal autorizat.

Este recomandat ca senzorul de temperatura sa fie instalat in mijlocul unei bucle pentru o inregistrare corecta a temperaturii.Sensorul se monteaza la minim 50 cm de orice alta sursa de caldura. Senzorul ramane intotdeauna in spatiul special destinat. Fixati senzorul intr-un tub flrxibil, astfel incat acesta sa poata fi foarte usor inlocuit daca este necesar.

Sistemul EasyHeat de incalzire electrica in pardoseala este destinat in primul rand pentru pardoseli solide (ceramic). Daca destinatia sistemului este pardoseala de lemmn, acesta va fi izolat sub un strat de  ciment destinat sistemelor de incalzire in pardoseala.

Garantie

Garantia sistemului Easyheat de incalzire in pardoseala este aceeasi cu durata de viata a pardoselii sub care sunt montate.  Termostatul si sensorul  de pardoseala au o garantie de 2 ani. Durata de viata a sistemului de incalzire in pardoseala este egala cu durata de viata a pardoselii in care este montat.

Daca este necesara turnarea de ciment peste sistemul de incalzire EasyHeat, montarea sistemului se va face cu plasa orientate in sus.

Daca sistemul se monteza sub pardoseala ceramica, montarea acestua se va face cu partea cu fire in sus.

Inaltime minima pentru montarea termostatului: 1.40 m.

Conectarea termostatului se va realiza folosind instructiunile acestuia.

Produsul incalzire in pardoseala EasyHeat este fabricat in SUA.